Соціальна відповідальність як чинник забезпечення конкурентоспроможності підприємства: кваліфікаційна робота магістра ОПП 051 «Економіка» - Базюк, Василь (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Об’єктом дослідження є процес формування соціальної відповідальності як чинника забезпечення конкурентоспроможності підприємства.Предметом дослідження є теоретико-методичні засади та практичні аспекти розробки шляхів підвищення рівня соціальної відповідальності СТ «ЛОТОС». Мета кваліфікаційної магістерської роботи – проведення оцінки соціальної відповідальності та розробка шляхів іі підвищення з метою збільшення конкурентоспроможності підприємства. Методи проведення досліджень: монографічний метод, порівняльний аналіз, факторний аналіз, метод анкетування, графічний метод, проєктний підхід.
Keywords: соціальна відповідальність; конкурентоспроможність; соціальні ініціативи; соціальне проєктування