Обґрунтування необхідності виконання відновлювальних робіт у технічному сервісі - Бондар, Андрій Миколайович; Бондарь, Андрей Николаевич; Bondar, Andrii; Антропов, Я. В. (ТДАТУ, 2020)
У даний час кількість транспортних засобів в світі наблизилася до 1 мільярду штук. Щороку випускається близько 50 мільйонів нових машин і величезна кількість автозапчастин. Автомобільні звалища переповнені, величезні шредери працюють на знос, але не справляються з такими обсягами. Відновлювальне виробництво допомагає мінімізувати негативний вплив автомобільної промисловості на навколишнє середовище і забезпечує споживачів доступними автозапчастинами високої якості
Keywords: відновлені автозапчастини; автомобільні вузли; переваги відновлених запасних частин; екологічність; забруднення навколишнього середовища