Побудова емпіричних формул лінійних залежностей на основі натурних спостережень методом найменших квадратів - Стеценко, В. В.; Бойко, С. Б. (ТДАТУ, 2019)
Представити результати натурного спостереження у вигляді функціональної залежності, наприклад, у вигляді якоїсь елементарної функції за допомогою математичних методів.
Keywords: емпірична формула; лінійна залежність; метод найменших квадратів