Інновації на страховому ринку України - Гашутіна, А. О. (Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного, 2020)
У сучасних умовах інноваційні процеси у страховій діяльності відіграють майже найважливішу роль для підвищення конкурентоспроможності та додаткової кількості клієнтів для страхової компанії. Інновації є запорукою успішного розвитку компанії, а також сприяють появі нових видів страхових послуг, прогресивних методів і технологій надання страхових послуг, каналів їх продажу, трансформації інфраструктури страхового ринку.
Keywords: інновації; страховий ринок; страхова компанія; інноваційна діяльність