Аналіз параметрів, режимів та критеріїв оцінки якості роботи пневморешітного сепаратора попереднього очищення зерна - Михайлов, Євген Володимирович; Михайлов, Евгений Владимирович; Mykhailov, Yevhen; Афанасьєв, О. О.; Mykhaylov, Yevhen (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Постановка проблеми. В останні роки у сільськогосподарському виробництві в області очищення зерна від сторонніх домішок використовуються процеси, в яких зерновий матеріал (ворох) знаходиться у псевдозрідженому стані. EN: The paper presents an аnalysis of parameters, modes and criteria for assessing the quality of the pneumatic separator preliminary cleaning of grain.
Keywords: очищення зерна; пневморешітний сепаратор; air separation; guide vanes; efficiency; air flow