Інтегрована звітність: значення та шляхи впровадження в умовах сталого розвитку - Костякова, Анна Анатоліївна; Костякова, Анна Анатолиевна; Kostyakova, Anna (My University, 2020)
Інтегрована звітність стає найбільш інноваційним і цілісним підходом до корпоративної звітності у світі та в Україні. Інтегрована звітність корисна для всіх зацікавлених сторін, яким важлива оцінка здатності підприємства створювати вартість протягом тривалого часу. Дана звітність дозволяє корпоративним підприємствам гармонізувати організаційну стратегію, управління, фінансові результати, соціальний, екологічний та економічний контекст діяльності. Стандартної форми інтегрованого звіту не існує. При впровадженні інтегрованої звітності у вітчизняну практику, доцільно керуватись базовими принципами, що сформулював Міжнародний комітет з інтегрованої звітності.
Keywords: сталий розвиток; інтегрована звітність; інноваційний проект; облікова політика