Жіноче лідерство в бізнесі - Фіріч, Анастасія (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Доповнена реальність в країні формує нові особливості у вітчизняних жінок-лідерок, її як ділову особистість в цілому, яка цілеспрямована на досягнення максимального рівня успіху в її підприємстві, який започаткований завдяки наявності лідерських якостей та власних сил.Вивчення практик успішних підприємниць, їхнього шляху до досягнення високих результатів у професійній діяльності стане провідним аспектом для формування інноваційних стратегій та підтримки ведення бізнесу.
Keywords: жіноче лідерство; бізнес; прогресивна група