Використання інтерактивних методів у процесі викладання дисципліни "Правознавство" : "Ажурна пилка" - Горбова, Наталя Аркадіївна; Горбова, Наталья Аркадьевна; Horbova, Natalia (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
В статті проаналізовані інтерактивні методи навчання в результаті використання яких при викладанні дисципліни «Правознавство» відбувається активізація пізнавальної діяльності студентів, створюються комфортні умови навчання для розвитку рис, які забезпечують інформаційно-комунікаційну компетентність та соціальну мобільність випускника, здатного орієнтуватися в інформаційно-правовому просторі, Збірник науково-методичних праць Таврійського державного агротехнологічного університету отримувати інформацію та оперувати нею відповідно до власних потреб і вимог сучасного високотехнічного суспільства.
Uprovadennya in navchalny processes active Збірник науково-методичних праць Таврійського державного агротехнологічного університету 137 (іnteraktivnih) metodіv navchannya (at vikladannі distsiplіni "Pravoznavstvo")
Keywords: правознавство; активні методи навчання