Комп’ютерне моделювання елементів і складових одиниць систем оборотного водопостачання - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena (My University, 2021)
Використання моделювання окремих елементів у збірці дозволить спростити уявлення процесів, що відбуваються, наприклад, в апараті змішувача, і оглядати конструкцію під будь-яким кутом.
Keywords: комп’ютерне моделювання; технологічні об'єкти; імітаційне моделювання; графічна мова; перерізи