Розробка мікроконтролерного пристрою діагностування режимів роботи асинхронного електродвигуна - Кузьменко, В. В.; Курашкін, Сергій Федорович; Курашкин, Сергей Федорович; Kurashkin, Serhii (ТДАТУ, 2010)
UK: Розглянуто мікроконтролерний пристрій для безперервного діагностування режиму роботи асинхронного електродвигуна у процесі експлуатації. Наведено можливі варіанти модернізації пристрою для синхронізації роботи декількох блоків захисту у складі потокової лінії. RU: Рассмотрено микроконтролерное устройство для беспрерывного диагностирования режима работы асинхронного электродвигателя в процессе эксплуатации. Приведены возможные варианты модернизации устройства для синхронизации работы нескольких блоков защиты в составе поточной линии. EN: The microcontroller device for motor continuous diagnostics was considered. They are brought possible variants to device modernization for synchronizing several blocks of protection in the production line.
Разработка мікроконтролерного устройства диагностирования режимов работы асинхронного электродвигателя
Microcontroller based motor protective device
Keywords: асинхронний електродвигун; аналого–цифровий перетворювач; мікроконтролер; неповнофазний режим; перекидання електродвигуна