Напрями розвитку корпоративного управління реальним сектором економіки в умовах подолання наслідків кризових явищ - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2015)
UK: Систематизовано рекомендації щодо напрямів розвитку корпоративного управління реальним секто ром економіки в умовах подолання наслідків кризових явищ, серед яких: надання пріоритету контролю ючим, регулюючим і правоохоронним органам у забезпеченні функціонування належного корпоративно го управління; зміна орієнтації в системі контролю менеджменту — від корпоративного управління до кор поративного контролю; застосування диференційованого підходу у впровадженні та застосуванні найк ращих практик корпоративного управління; запровадження обов'язкового розкриття суттєвої інформації щодо прогнозних факторів ризику; визнання інформаційної відкритості ринку капіталів як основи для по будови нової глобальної системи корпоративного управління; створення глобальних стандартів (приско рення переходу до міжнародних стандартів фінансової звітності та відображення в ній ключових моментів стану корпоративного управління). EN: Systematized recommendations on corporate governance trends of the real economy in terms of overcoming the consequences of the crisis, including: giving priority to supervisory, regulatory and law enforcement agencies in ensuring the proper functioning of corporate governance; change the orientation control system management — from corporate governance to corporate control; use a differentiated approach in the implementation and application of best practices of corporate governance; introducing mandatory disclosure of material information regarding the predictive risk factors; recognition of information openness of capital markets, as a basis for building a new global system of corporate governance; creating global standards (accelerating the transition to international financial reporting Standards and display it to the status of key corporate governance).
Areas of corporate governance real economy in conditions of overcoming crisis
Keywords: держава; інновації; конкурентоспроможність; криза; промислова політика; реальний сектор економіки; government; innovation; competitiveness; crisis; industrial policy; the real economy