Обґрунтування технологічної схеми обладнання для заготівлі рослинної сировини в безстінні сховища - Безпалов, Р. І.; Мілько, Дмитро Олександрович; Милько, Дмитрий Александрович; Milko, Dmytro; Троїцька, О. О.; Болтянський, Борис Володимирович; Болтянский, Борис Владимирович; Boltianskyi, Borys (ТДАТА, 2007)
UK: В роботі представлено результати аналітичних досліджень процесів заготівлі зелених кормів та запропоновано технологічну схему лінії для заготівлі зелених кормів у безстінні сховища. EN: The results of analytical researches of processes of purveyance of green forages are presented in work, and the technological chart of line ls offered for the purveyance of green forages in depositories without walls.
Ground of technological chart of equipment for purveyance of vegetable raw material is in depositories without walls
Keywords: зелені корми; консервування зелених кормів; обладнання для консервування зелених кормів; безстінні сховища; консервовані корми; силос; сіно