Новітні тренди активізації міжнародного бізнесу - Водяницька, Аліна (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Сучасний світ постійно змінюється та еволюціонує, що створює безліч нових можливостей і викликів для компаній, які прагнуть успіху на глобальному ринку. Останні роки були особливо важливими для розвитку нових трендів, які впливають на міжнародні бізнес- практики. Ці тренди охоплюють широкий спектр аспектів, від технологічних інновацій до змін у культурних, соціальних і екологічних цінностях. У цьому тексті ми розглянемо декілька найбільш суттєвих новітніх трендів, що впливають на міжнародний бізнес. Одним з ключових трендів є технологічні інновації, такі як штучний інтелект, блокчейн, Інтернет речей тощо. Вони впливають на всі сфери бізнесу, від виробництва до маркетингу та логістики, і дозволяють компаніям оптимізувати процеси, поліпшити продуктивність і підвищити якість своїх продуктів та послуг. Наприклад, застосування штучного інтелекту в аналітиці даних може допомогти компаніям отримувати цінну інформацію щодо споживачів, їхніх попередніх покупок та уподобань. Це дає можливість налаштувати персоналізований підхід до клієнтів і покращити їхнє задоволення від продукту або послуги.
Keywords: технологічні інновації в міжнародному бізнесі; сталий розвиток; розвиток міжкультурної компетентності; адаптування стратегій до місцевих умов