TMS-системи у роботі агропромислових підприємств - Моторін, В. (ТДАТУ, 2021)
Організація перевезень для аграрних підприємств - складний комплекс дій, спрямований на забезпечення повного циклу доставки продукції «від поля до кінцевого клієнта» в зазначений термін. Перевезення в аграрному секторі можна умовно розділити на вхідний потік, пов'язаний з доставкою сировини на виробництво, і вихідний потік, спрямований на доставку готової продукції кінцевим клієнтам або в магазини компанії.
Keywords: перевезення сировини; поставки; управління транспортом; графіки доставки; геоінформаційні сервіси; геокодування