Методи контролю показників якості електроенергії в розподільчих мережах 0,38 та 6 кВ - Деревянко, Дмитрій (Запоріжжя: ТДАТУ, 2026)
Якість електричної енергії (ЯЕЕ) – є основним фактором, який впливає на надійність електропостачання. Погіршення якості електроенергії негативним чином впливає на ефективність роботи електрообладнання. Також, погана якість електроенергії, може призвести до матеріальних збитків, до необхідності ремонту електрообладнання, або, в гіршому випадку, до його повної заміни.
Keywords: якість електричної енергії; контроль показників