Цифрова трансформація як завдання регіональної політики - Почерніна, Наталя Вікторівна; Pochernina, Nataliia; Шамрай, Д. А. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Одним із глобальних трендів сучасності є цифровізація усіх сфер суспільного життя. Цей процес набув такого поширення, що кількісні зміни переросли у нову якість. Цифрова трансформація — це не просто технологічна модернізація, це стратегічний інструмент розвитку як для окремого підприємства, так і для країни в цілому або її окремого регіону. Тому дослідження аспектів цифрового розвитку в контексті поточних завдань регіональної політики є актуальним.
Keywords: цифровізація; регіональна політика