Звіт ректора Таврійського державного агротехнологічного університету за 2016 рік - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
Діяльність усього колективу Таврійського державного агротехнологічного університету підпорядкована інноваційній концепції його розвитку. Місце університету в розвитку суспільства визначається зокрема, його місією та метою.
Keywords: ТДАТУ; організація освітнього процесу; організаційно-виховна робота; науково-дослідна робота; інститут післядипломної освіти; профорієнтація; довузівська підготовка; приймальна комісія; працевлаштування студентів; фінансова діяльніть; ВСП Бердянський коледж ТДАТУ; ВСП Василівський коледж ТДАТУ; ВСП Мелітопольський коледж ТДАТУ; ВСП Оріхівський коледж ТДАТУ; ВСП Новокаховський коледж ТДАТУ; ВСП Ногайський коледж ТДАТУ; наукова бібліотека