Опис до деклараційного патенту на винахід № 57247 "Фронтальний плуг" - Лисицький, С. І.; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Аюбов, Абдулмелік Мухтарович; Аюбов, Абдулмелик Мухтарович; Aubov, Abdulmelik; Генов, О. І. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2003)
Фронтальний плуг, що включає раму, стояк і замок автоматичної зчіпки, який відрізняється тим, що замок шарнірно з'єднаний з рамою знаряддя двома паралельно розміщеними нижніми тя-гами з продовгуватими поздовжніми пазами, а зі стояком - паралельною до нижніх тяг та однакової з ними довжини центральною тягою, причому вал, що з'єднує центральну тягу зі стояком, має цилін- дричний отвір, через який проходить гвинт, нарізна частина якого контактує з гайкою у вигляді вала, розміщеного в пазах нижніх тяг фронтального плуга
Keywords: фронтальний плуг; автоматична зчіпка; поздовжні пази; циліндричний отвір