Періодизація розвитку професійної підготовки майбутніх фахівців з інформаційних технологій в університетах США: методологічний конспект - Сосницька, Наталя Леонідівна; Сосницкая, Наталья Леонидовна; Sosnytska, Natalia; Кулєшов, Сергій Олександрович; Кулешов, Сергей Александрович; Kulieshov, Serhii (Liverpool: Cognum Publishing House, 2020)
Авторами обґрунтовано і розроблено критерії та періодизацію розвитку професійної підготовки майбутніх фахівців з ІТ університетах США, яка розглядається як система взаємопов'язаних компонентів, кожен з яких, у разі потреби, може бути вивчений як нова система педагогічних явищ та категорій
Keywords: методологія; періодизація; розвиток; професійна підготовка; майбутні фахівці; інформаційні технології; університети США