Сучасний стан вітчизняного ринку праці та зайнятості населення - Івченко, А. (My University, 2020)
Ринок стає різноманітним, він диференціюється в різних площинах. Він не стає складнішим, але вимагає інших систем управління пошуком і наймом персоналу, адаптацією, оцінкою і навчанням, внутрішніми ротаціями і адмініструванням всієї системи управління персоналом. Це ставить перед компаніями амбітні виклики і дає можливість суттєво обійти конкурентів завдяки власному професіоналізму і умінню бачити перспективи.
Keywords: ринок праці; персонал; зайнятість населення