Опис до патенту на корисну модель № 36551 "Спосіб переробки відходів виробництва метилових ефірів жирних кислот з тваринних жирів" - Резніков, О. А.; Абаджян, Б. А.; Постол, Юлія Олександрівна; Постол, Юлия Александровна; Postol, Yuliia; Циганенко, М. О. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2008)
Спосіб переробки відходів виробництва метилових ефірів жирних кислот з тваринних жирів, що включає проведення атмосферної ректифікації відходів при температурному режимі, що забезпечує перегонку води і домішок, і збирання конденсату, який відрізняється тим, що після атмосферної ректифікації проводять піроліз відходів
Keywords: переробка тваринних жирів на екологічно чисте біопаливо; створення безвідходних технологій виробництва метилових ефірів жирних кислот (біопалива)