Облік дебіторської заборгованості на підприємстві - Корощенко, М. Г. (ТДАТУ імені Дмитра Моторного, 2021)
У процесі діяльності суб’єкт господарювання здійснює різні операції, тобто продає або купує товари, виконує роботи або послуги тощо. А отже, періодично, чи навіть майже завжди, виникає дебіторська заборгованість. Вона може бути поточною, довгостроковою, сумнівною, безнадійною. Розрахунки з дебіторами — найважливіші показники, які характеризують фінансовий стан суб’єкта господарювання.
Keywords: товари; дебіторська заборгованість; стандарти; активи; коефіцієнт сумнівності)