Інженерна забезпечення надійності роботи оптичної системи люмінесцентного мікроскопа - Галкіна, Є. О.; Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii (Візаві, 2020)
Надійна та ефективна роботи лінійки приладів від простих мікроскопів до оптико-механічних систем визначають не лише точність та надійність процесу вимірювань в інженерній геодезії. Вони є основою для подальшого вдосконалення процесу вимірювань і пошуку оптимальної схеми вимірювань, а й є основою визначення алгоритму геодезичних вимірювань. Саме комплексний підхід до підвищення надійності вимірювань та вирішення декількох взаємопов’язаних інженерних задач і визначає актуальність обраного напряму досліджень.
Keywords: інженерна геодезія; алгоритм геодезичних вимірювань; вимірювання; робота оптичної системи мікроскопа