Сучасні фізкультурно-оздоровчі технології у системі фізичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закладів - Пономаренко, М. В.; Верховська, Марина Володимирівна; Верховская, Марина Владимировна; Verkhovska, Maryna (My University, 2012)
UK: У статті розглянуто сучасні фізкультурно-оздоровчі технології в системі фізичного виховання учнів загальноосвітніх навчальних закпадів. Науково обґрунтовано використання фізкультурно-оздоровчих технологій, охарактеризовано і систематизовано фізкультурно-оздоровчі програми, які є практичним проявом фізкультурно- оздоровчих технологій у фізичному вихованні. RU: В статье рассматривается современные физкультурно-оздоровительные технологии в системе физического воспитания учащихся общеобразовательных учебных заведений. Научно обосновывается использование физкультурно-оздоровительных технологий, определяется сущность и систематизируется физкультурно-оздоровительные программы, которые являются практическим проявлением физкультурно-оздоровительных технологий в физическом воспитании. EN: The article deals with modern sports and health technologies in the system o f physical education of secondary schools. Research substantiates the use o f physical culture and health technologies and determined the nature and system atised physical-fitness program that is a practical manifestation o f physical culture and health technology in physical education.
Современные физкультурно-оздоровительные технологии в системе физического воспитания учащихся общеобразовательных учебных заведений
Modern athletic-hcalth technologies in the system of physical education of secondary schools
Keywords: фізкультурно-оздоровчі технології; фізкультурно-оздоровча програма; науково-методичні підходи; фізична підготовленість; мотивація; рухова активність; физкультурно-оздоровительные технологии; физкультурно- оздоровительная программа; sports and health technology; health and wellness program