Підходи до формування товарної маркетингової стратегії суб’єктів господарювання - Клименко, В. Р.; Клименко, В. Р.; Klymenko, V. (My University, 2017)
UK: У сучасних умовах господарювання ключовим елементом досягнення комерційного успіху підприємства у короткостроковій і довгостроковій перспективах виступає маркетингова товарна політика. Тільки товар, що є конкурентоспроможним на ринку за своїми властивостями по відношенню до товарів-субститутів, здатен забезпечити стійку перевагу існування підприємства на ринку. Тому питання вибору маркетингової товарної стратегії є досить важливим та складає основну частину змісту діяльності підприємства. Товарні стратегії - це головні принципові напрями товарної політики, слідуючи яким підприємство може забезпечувати стабільний обсяг продажів і прибуток на всіх стадіях життєвого циклу продукту.
Keywords: товарна маркетингова стратегія; суб’єкти господарювання; маркетингова товарна політика; стратегія інновації; модифікація товару