Тренди в методології розробки програмного забезпечення - Валієва, Карина Мадатівна; Гешева, Ганна Валеріївна; Hesheva, Hanna (ЧДТУ, 2023)
Звідки беруться тренди в розробці програмного забезпечення? Під час останніх десятиліть індустрія програмування і розробки програмного забезпечення пережила багато трансформацій. Вона стала суттєвою складовою нашого цифрового світу, і разом з цим виникають нові підходи, методології та техніки розробки, які визначають її розвиток. Ці підходи і структури розвиваються відповідно до змін в технологіях, вимог користувачів і ринкових тенденцій.
Keywords: програмне забезпечення; тренди; DevOps