Результати польових досліджень машини для збирання рицини методом очісування на корені - Дідур, Володимир Аксентійович; Дидур, Владимир Аксентьевич; Didur, Volodymyr; Леженкін, Олександр Миколайович; Леженкин, Александр Николаевич; Lezhenkin, Oleksandr; Головін, С. В. (ТДАТУ, 2010)
UK: Роботу присвячено аналізу отриманих результатів польових досліджень машини для збирання рицини методом очісування на корені. RU: Работа посвящена анализу полученных результатов полевых исследований машины для собирания клещевины методом очесывания на корне. EN: Work is devoted to the analysis of the received results of field researches of the car for cleaning ricinus by a breakage method on a root.
Результаты полевых исследований машины для собирания клещевины методом очесывания на корне
Results of field researches of the car for gathering ricinus by the breakage method on the root
Keywords: рицина; методика дослідження; програма; фракційний склад; результати