Методичні вказівки до самостійної роботи з підготовки, написання і публічного захисту кваліфікаційної роботи на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» [ спеціальність 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія і землеустрій»] - Попов, Андрій Сергійович; Мазикіна, Ольга Борисівна; Третяк, Назар Платонович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2026)
У методичних рекомендаціях у логічній послідовності наведено організацію підготовки та написання кваліфікаційної роботи; вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи; підготовку, захист та оцінювання кваліфікаційної роботи. Наведені приклади та форми документації необхідні для дотримання однакової структури кваліфікаційної роботи та єдиних вимог державних стандартів. Для роботи здобувачів ступеня вищої освіти усіх форм навчання за програмою підготовки бакалаврів зі спеціальності 193 Геодезія та землеустрій ОПП «Геодезія і землеустрій» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.
Keywords: підготовки та написання кваліфікаційної роботи; оцінювання кваліфікаційної роботи