Актуальність створення дитячого розважального центру - Пославська, М. М. (Мелітополь: ТДАТУ, 2019)
Завжди дуже важливо проводити час з дітьми, показувати їм світ і навчати важливим речам. У сучасному світі, крім вуличних ігрових майданчиків, існує великий попит на нові форми організації розваг для дітей. Наприклад, останнім часом актуальними стали розважальні центри та дитячі ігрові кімнати
Keywords: дитячий розважальний центр; дитяче дозвілля; ігровий майданчик; організація дитячих розваг; дитячі ігрові кімнати