Проектування імпульсного гомогенізатора молока - Гвоздєв, О. В.; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Palianychka, Nadiia; Ляшок, І. В. (My University, 2007)
UK: Робота присвячена вдосконаленню обладнання для гомогенізації на основі вивчення передового досвіду й розробки методики проектування імпульсного гомогенізатора молока. EN: Work is devoted to perfection of equipment for homogenization on the basis of study of front-rank experience and development of method of planning of impulsive homogenizator of milk.
Planning of impulsive homogenizator of milk
Keywords: гомогенізація; методика проектування; імпульсний гомогенізатор; молоко; дисперсія; компоненти; емульсії; транспортування; зберігання; обладнання