Значення подрібнення у приготуванні корму для тварин - Ялпачик, Ф. Ю.; Фучаджи, Наталя Олександрівна; Фучаджи, Наталья Александровна; Fuchadzhy, Natalia; Мілаєва, Ірина Іванівна; Милаева, Ирина Ивановна; Milaieva, Iryna (ТДАТУ, 2010)
UK: Робота присвячена визначенню ролі подрібнення у процесі приготування корму для годівлі тварин. EN: The article is dedicated to determination of a role of cutting in the animals food preparation process.
Importance of cutting in the preparation of food for animals
Keywords: насіння; фуражне зерно; подрібнення; корм; годівля тварин; використання насіння; собівартість вироблених кормів; використання концентратів; технологічний процес; характеристики процесу подрібнення