Обґрунтування технологічних етапів в біогазових установках - Скляр, Олександр Григорович; Скляр, Александр Григорьевич; Skliar, Oleksandr; Асадян, Д. С. (ТДАТУ, 2020)
Виробництво біогазу є перспективною галуззю виробництва біопалива поряд з виробництвом біодизелю та біоетанолу. При чому його виробництво може бути найдешевшим через низьку собівартість сировини і наявність можливостей побудови біогазових установок у кожному регіоні, якщо виникне така необхідність. Серед усіх поновлюваних енергій біогаз має особливий статус, оскільки він знаходить різноманітне застосування у сферах електроенергетики, виробництва тепла і використовується в якості палива, а також може постійно вироблятися відповідно до потреб на основі наявної місцевої сировини.
Keywords: технології утилізації; переробка відходів птахівництва; гній; біогазові установки; біогаз; технології отримання біогазу