Змішування рідин у протитечійно-струминному апараті - Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha; Циб, Віктор Григорович; Цыб, Виктор Григорьевич; Tsyb, Viktor (My University, 2015)
Процеси змішування знайшли широке застосування в різних галузях харчової промисловості, зокрема у виробництві безалкогольних напоїв.
Keywords: кінетична енергія; значення тиску; швидкість руху; рідина; змішувач