Впровадження інформаційних технологій в процес вивчення дисципліни «Методи оптимізації і теорія прийняття рішень» - Зінов’єва, Ольга Геннадіївна; Zinovjeva, Olga (ТДАТУ, 2015)
UK: В роботі розглядається методика застосування інформаційних технологій при вивченні дисципліни «Методи оптимізації і теорія прийняття рішень» EN: We consider the method of application of information technologies in the study of discipline "methods of optimization and decision theory"
Implementation of information technologies in study of discipline "Methods of optimization and decision theory"
Keywords: інформаційні технології; задачі оптимізації; прийняття рішень; пакети прикладних програм; обчислювальні операції; програмування; алгоритми; графічні побудови; математична модель; предметна область; information technology; optimization problem; decision-making