Банківський кредит як інструмент формування фінансових ресурсів аграрних підприємств - Korneev, V.; Pasichnyk, Yu.; Radchenko, Nataliia; Радченко, Наталія Геннадіївна; Радченко, Наталья Геннадиевна; Khodzhaian, A. (My University, 2020)
В останні роки роль аграрної сфери в економічній системі країни постійно підвищується. Аграрні підприємства відіграють вирішальне значення у забезпеченні продовольчої безпеки країни; виступають основними платниками податків та, відповідно, вирішують проблеми формування дохідної частини бюджету, особливо в умовах реформування об’єднаних територіальних громад. Аграрна галузь – це єдина галузь, яка в умовах економічної, політичної та фінансової кризи не втратила свої позиції та зберегла потенціал для подальшого розвитку.
Keywords: банківський кредит; фінанси; аграрні підприємства; капітал; бюджетні програми