Звітна доповідь ректора ТДАТУ Сергія Кюрчева про роботу університету в 2022 році - Кюрчев, Сергій Володимирович (ТДАТУ, 2023)
Доповідь ректора підсумовує роботу колективу ТДАТУ і його ВСП у 2022 році: широкомасштабна агресія рф, окупація м.Мелітополь і всієї інфраструктури ТДАТУ. З травня 2022 р. відбулось тимчасове переміщення ТДАТУ до Запоріжжі на базу ЗНУ. Для забезпечення освітнього процесу, було прийняте рішення про реорганізацію кафедр факультетів шляхом об’єднання деяких з них. Відповідні реорганізації також були проведені у Науково-дослідних інститутах університету. У 2022 році ми продовжили надання освітніх послуг за державними стандартами України. На сьогодні ми маємо 20 ліцензованих спеціальностей першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. На другому (магістерському) рівні вищої освіти ми збільшили кількість ліцензованих спеціальностей до 17, вперше було здійснено набір у магістратуру на спеціальності Геодезія та землеустрій та Туризм. Керівництво ТДАТУ відповідало на усі виклики воєнного часу: змогло опанувати ситуацію, нормалізувати освітній процеси, закінчити навчальний рік, провести державну атестацію і видати дипломи. Успішно була проведена вступна кампанія і розпочатий новий навчальний рік.
Конференція трудового колективу ТДАТУ 23 січня 2023 року, м. Запоріжжя
Keywords: підсумки 2022 року; освітній процес; міжнародна діяльність; науково-дослідна робота; вступна кампанія; досягнення колективу; 90-річчя ТДАТУ; коледжі ТДАТУ; профорієнтаційна робота; фінансова діяльність; рейтинги університету; матеріально-технічне забезпечення