Біологічна цінність зелені петрушки при зберіганні - Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina (My University, 2015)
Застосування живильного середовища на основі агрогелю із додаванням комплексного антиоксиданту, в порівнянні з контролем, дозволяє скоротити втрати сухих речовин на 26,58 %, сухих розчинних речовин - на 34,55 %; сприяє уповільненню темпів дисиміляції цукрів більш ніж в 2 рази; знижує витрати титрованих кислот в 1,3 рази. Це дозволяє отримати петрушку високої якості навіть після вдвічі довшого терміну зберігання.
Keywords: зелень петрушки; живильне середовище; гідрогель; зберігання петрушки