Екзотичні рослини в умовах сучасної України - Тоцька, О. П. (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Зміна клімату з більш теплим і сухим літом та м'якими зимами розширюють можливості садівництва в Україні. Рослини, які раніше вважалися занадто теплолюбними, починають успішно вирощуватись на території країни. Безумовно, екзотичні рослини потребують підвищеної уваги садівників, тому що одним необхідно велика кількість вологи, іншим -потужна опора для росту, третім - надійне укриття на зиму
Keywords: екзотичні рослини; клімат; фрукти; тропічні культури