Процес реалізації іонізації повітря у птахівничих приміщеннях шляхом впровадження операційного менеджменту - Гулевський, Вадим Борисович; Гулевский, Вадим Борисович; Hulevskyi, Vadym; Плотніченко, Світлана Романівна; Плотниченко, Светлана Романовна; Plotnichenko, Svitlana; Білоножко, Д. В.; Соколова, К. М. (Бял ГРАД-БГ ОДД, 2018)
Метою поліпшення якості повітряного середовища, впроваджуються системи операційного менеджменту, що є основним у розвитку будь-якої організації: інноваційний, операційний етапи та етап продажу продукції. Підвищення виводимості курчат та профілактики хвороб, а також зоотехнічних показників птахів, в приміщеннях необхідно проводити безперервне очищення від пилу і мікроорганізмів, а також дезінфекцію. Практичний інтерес представляє розробка і дослідження системи іонізації повітря, який забезпечує необхідний ступінь очищення і знезараження повітря.
Keywords: зниження втрат сільськогосподарської продукції; повітряне середовище; птахівничі приміщення; вентиляція; оптимальний іонний режим; санітарно-гігієнічний стан; іонізації повітря; термоелектронні аероіонізатори; радіоізотопні аероіонізатори; фотоелектричні аероіонізатори; гідродинамічні аероіонізатори; коронні аероіонізатори