Застосування перетворювача частоти в електроприводі ліфта - Квітка, Сергій Олексійович; Квитка, Сергей Алексеевич; Kvitka, Serhii; Томілко, Ю. С. (ТДАТУ, 2021)
Для створення регульованого електропривода кабіни ліфта у системі керування електроприводом ліфта пропонується застосовувати перетворювач частоти MICROMASTER Vector з векторним керуванням. Розроблена система керування електроприводом ліфта дозволяє забезпечити високий і регульований пусковий момент електродвигуна, що забезпечує рух кабіни ліфта без ривків.
Keywords: електропривод; електродвигун; перетворювач частоти; гальмування