Дослідження мікромеханізму руйнування кованих сталей - Бакарджиєв, Роман Олександрович; Бакарджиев, Роман Александрович; Bakardzhyiev, Roman; Буніна, Людмила Миколаївна; Бунина, Людмила Николаевна; Bunina, Liudmyla; Чернишова, Людмила Миколаївна; Чернышева, Людмила Николаевна; Chernyshova, Liudmyla (ТДАТУ, 2010)
UK: Наведено мікромеханізм руйнування при розтягуванні кованих марганцевистих сталей. Показано, що кращі результати забезпечило комплексне розкислення сталі алюмінієм та фероцерієм. RU: Приведен микромеханизм разрушения при растяжении кованых марганцовистых сталей. Показано, что лучшие результаты обеспечило комплексное раскисление стали алюминием и ферроцерием. EN: The micromechanism of tensile failure of manganese steels for forging is given. It was founded that deoxidation of steel by aluminium and ferrocerium produced better results.
Исследование микромеханизма разрушения кованых сталей
The research of the forging steels destruction micromechanism
Keywords: кована сталь; неметалеві включення; мікромеханізм руйнування