Опис до деклараційного патенту на корисну модель № 8501 "Антиоксидантна композиція "АОК-М" для передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур" - Заславський, О. М.; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna; Малахова, Т. О. (Державний департамент інтелектуальної власності, 2005)
Антиоксидантна композиція для передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур, що містить суміш пол [етиленоксиду 400 та поліетиленоксиду 1500 в співвідношенні 1:2,3-2,7 і воду, яка відрізняється тим, що вона додатково містить дистинол як антиоксидант при такому співвідношенні компонентів (мас. %): суміш пол і етиленоксиду 400 і поліетиленоксиду 1500 в співвідношенні 1:2,3-2,7 76 дистинол 0,4-18,75 вода решта
Keywords: рослинництво; обробки насіння перед сівбою