Методичні засади організації науково-практичної конференції - Кальченко, Сергій Володимирович; Кальченко, Сергей Владимирович; Kalchenko, Serhii (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
Стаття присвячена дослідженню проблематики організації науково-практичної конференції. Автор розглядає поєднання результатів наукової роботи та подальшого їхнього впровадження у навчальний процес. Особлива увага приділяється тематиці матеріалів доповідачів.
Methodological foundations of scientific conference
Keywords: науково-практична конференція; тематика доповідей