Сучасний стан кредитування агробізнесу на прикладі ПАТ «Креді Агріколь Банк» - Стоянчева, Н. В.; Радченко, Наталія Геннадіївна; Радченко, Наталья Геннадиевна; Radchenko, Nataliia (My University, 2021)
Кредитні ресурси відіграють вирішальну роль у розвитку сільського господарства. Це зумовлено сезонним розривом між вкладенням і надходженням коштів та безперервністю процесів відтворення. Значна потреба в оборотному капіталі за недостатності власних коштів перетворює кредит у вагоме джерело формування фінансових ресурсів і зумовлює необхідність пошуку шляхів кредитного забезпечення. Разом з тим отримання кредитів для підприємств аграрної сфери залишається проблемним.
Keywords: кредитні ресурси; кредитування агробізнесу; сезонні кредити; банк; відсотки