Урочистий захід з нагоди відкриття пам’ятника Дмитру Моторному. - (:unkn) unknown (Мелітополь, ТДАТУ, 2019)
21 червня 2019 року на площі Слави Таврійського ДАТУ урочисто було відкрито бюст великому аграрію, Герою України, видатному випускнику МІМСГ Дмитру Костянтиновичу Моторному.
Keywords: відкриття бюста Моторного