Функціональний аналіз конструкції машини для садіння підщеп плодових культур - Чижиков, Іван Олександрович; Чижиков, Иван Александрович; Chizikov, Ivan; Антонова, Галина Володимирівна; Антонова, Галина Владимировна; Antonova, Halyna; Чижиков, О. І.; Чижиков, А. И.; Chizikov, A.; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii (ТДАТУ, 2011)
UK: В статті наведено аналіз функціональної маделі процесу садіння підщеп та основних елементів конструкції садильної машини, що забезпечують її функції, що є передумовою до обгрунтування конструктивно-технологічної схеми садильного аппарату даної машини. RU: В статье приведен анализ функциональной модели процесса посадки подвоев и основных элементов конструкции машины по обеспечению ее функций, что является предпосылкой к обоснованию конструктивно-технологической схемы посадочного аппарата данной машины. EN: In article the analysis of functional model of process of landing of stocks and machine design basic elements on maintenance of its func- tions that is the precondition to a substantiation of the is constructive-technological scheme of the planting device of the given machine is resulted.
Функциональный анализ машин для подвоев плодовых культур
The functional analysis of the machine for planting of stocks of fruit crops
Keywords: садіння підщеп; функціональна модель; садильний апарат; дисковий садильний апарат; плодові культури; механізація садівництва; вирощування саджанців; технологічна схеме; конструктивна схема