Звіт про науково-дослідну роботу (проміжний). Програма: «Розробка наукових основ, систем, технологій і технічних засобів для забезпечення продовольчої безпеки південного регіону України». Підпрограма: «Комп’ютерне моделювання явищ та процесів в АПК» - Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira; Строкань, Оксана Вікторівна; Строкань, Оксана Викторовна; Strokan, Oksana; Лубко, Дмитро Вікторович; Лубко, Дмитрий Викторович; Lubko, Dmytro; Шаров, Сергій Володимирович; Шаров, Сергей Владимирович; Sharov, Sergii; et al. (ТДАТУ, 2021)
Теоретичні і методологічні основи та інструментальні засоби створення і використання інформаційних технологій та систем (ІСТ) у галузях АПК та виробництва. Програмні засоби та інформаційні системи для автоматизації бізнес-процесів в АПК, виробництвіта навчальному процесі.
Keywords: програмний модуль; регресійна модель; мультиколінеарність; експерні системи; геометричне моделювання; дискретна інтерполяція; дискретно представлена крива; АРМ