Температурні поля процесу розморожування твердих сирів - Бовкун, О. М. (ТДАТУ, 2018)
Наводяться результати досліджень з визначення закономірностей процесу розморожування зразків твердих сичугових сирів, що зберігались у замороженому стані.
Keywords: заморозка; розмороження сирів; тверді сичужні сири