Науковий вісник Таврійського державного агротехнологічного університету: електронне наукове фахове видання. Вип. 6, т. 1 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2016)
Представлені результати досліджень вчених України в галузі механізації сільського господарства, енергетики і автоматизації процесів сільськогосподарського виробництва та прикладної геометрії, інженерної графіки. Випуск призначено для науковців, інженерів, аспірантів, магістрів і студентів агротехнічних спеціальностей
Keywords: обзор; розпізнавання; спектр; амплітуда; прецедент; двигун-гідронасос; кипіння рідин; еколого-біотехнічні системи; біодизель; акустичне поле; виробництво олії