Опис до патенту на корисну модель № 134329 "Вузол диспергування" - Мовчан, Сергій Іванович; Мовчан, Сергей Иванович; Movchan, Serhii; Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii; Тихонов, В. І. (Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, 2019)
Вузол диспергування містить акумулюючу камеру, конфузор з дифузорною частиною, кавітаційний орган, змішувальну камеру, натяжний стержень, основний та допоміжний канали, крім того у вузлі диспергування зовнішня поверхня кавітаційного органу виконана хвильової форми
Keywords: вузол диспергування; акумулююча камера; конфузор; кавітаційний орган; змішувальна камера; натяжний стержень; будівництво; хімічна промисловість; промислове виробництво; приготування емульсійних розчинів